Hallitse sosiaalisen median asiakaspalvelua

Kundon avulla voit helposti hallita asiakaspalveluasi sosiaalisessa mediassa. Näet kaiken Facebook Messengerissä sekä Facebook-sivuillasi kirjoitetun suoraan Kundossa.

  • Hallitse Messengeristä ja Facebookista saapuvia kysymyksiä
  • Henkilökohtaisia Facebook-tilejä ei tarvita
  • Näe kaikki sinulle kirjoitettu yhdessä paikassa

Yksinkertaisempaa asiakaspalvelua sosiaalisessa mediassa

Vaikeuksia seurata kaikkea, mitä teille kirjoitetaan Facebookissa? Kundo tarjoaa ratkaisun ongelmaan, täällä kaikki on koottu yhteen paikkaan! Kaikki tapahtuu reaaliajassa!

 
 

Hallinnoi useita kanavia yhdellä kirjautumisella!

Siirrä sosiaalisen median kysymysten hallinta työkaluun, jossa asiakaspalvelusi sijaitsee. Kundoon keräät sähköposteja, chat-keskusteluja, foorumeita, usein kysyttyjä kysymyksiä ja sosiaalista mediaa.

Henkilökohtaisia tilejä ei tarvita

Käyttäessäsi Kundoa sinun ei tarvitse yhdistää organisaation Facebook-tiliä yksityisiin tileihin voidaksesi vastata yrityksesi nimissä.

 
Analysoi Facebookin sävy tekoälyteknologian avulla

Asiakasbarometri-tekoälytoimintomme analysoi kaikki keskustelusi Kundo Mailissa ja antaa arvion siitä, kuinka positiivisia tai negatiivisia ne ovat.

Katso Facebook-arvostelut ja vastaa niihin

Katso ja vastaa arvosteluihin, joita on kirjoitettu tuotteestasi tai palvelustasi Facebookissa.

Messenger, kommentit ja viestit

Kundon avulla voit helposti lukea ja hallita kaikkea, mikä on kirjoitettu suoraan Facebook-sivullesi, Facebook Messengeriin ja jaettuihin viesteihin ja valokuviin.

Enemmän kuin työkalu

Tiedämme, että maailmanluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen tarvitaan enemmän kuin yksi hyvä työkalu. Siksi loimme tuotteen, joka sisältää työkalun lisäksi kaiken tarvittavan onnistumisen takaamiseksi!

 

 

Tietoa meistä

Haluamme vastata asiakkaidemme yhä suurempiin avoimuuden ja saavutettavuuden odotuksiin. Missiomme on tehdä asiakaspalvelusta organisaatiosi sydän tehokkaan palvelun, onnellisempien asiakkaiden ja kasvaneen liiketoimintatiedon avulla.

Lue lisää meistä
Palvelu ja asiantuntijuus

Tuotteemme on tarjontamme ydin, mutta todella hyvän ja arvoa luovan asiakaspalvelun toimittaminen vaatii useamman kuin yhden hyvän tuotteen. Meiltä saat neuvoja kanavien valinnassa, tuen Kundon käyttöönotossa alusta loppuun sekä tuote- ja asiakaspalvelukoulutusta.

Lue lisää palvelustamme
Näin Kundo toimii

Kundon avulla voit helposti hallita kaikkia digitaalisia asiakaspalvelukanaviasi yhdessä paikassa. Tässä on esimerkki siitä, miltä Kundo näyttää sekä asiakaspalvelun että asiakkaan käyttäessä sitä.

Lue lisää tuotteestamme