GDPR ja tietojen tallennus EU:ssa

Paikallisena pohjoismaisena toimijana tietosuoja ja GDPR:n noudattaminen ovat meille itsestään selviä. Siksi säilytämme asiakastietoja ja henkilötietoja vain EU:n sisällä.

 

Ota yhteyttä

Turvallisuus ja reagointikyky

Tiedämme, että monilla asiakkailla on erityisiä turvallisuusvaatimuksia toimittajilleen. Asiakkaana allekirjoitat aina kanssamme niin sanotun henkilötietojen käsittelysopimuksen. Teemme parhaamme vastataksemme yksittäisten asiakkaiden toiveisiin tällä ja muilla alueilla. Kykymme olla reagoiva ja sopeutuvainen erottaa meidät monista tämän alan kansainvälisistä toimijoista.

 
 

Säilytämme kaikki asiakastiedot EU:ssa

Kaikki Kundon alustan kautta käsittelemäsi asiakastiedot ja henkilötiedot säilytetään EU:ssa. Olemme myös varmistaneet, että kaikki avustajamme täyttävät tämän vaatimuksen.

Asiakkaat, joilla on korkeat vaatimukset

Asiakkaidemme joukossa on sekä pankkeja että isoja viranomaisorganisaatioita. Siksi olemme tottuneet täyttämään asiakkaidemme korkeat vaatimukset koskien tietoturvaa ja henkilötietojen käsittelyyn liittyviä teknologioita ja menettelyitä. Salaus, usein toistuvat varmuuskopiot ja suojatut kirjautumisvaihtoehdot ovat esimerkkejä tietoturvan alueista, joihin keskitymme paljon.

 
barncancerfonden-1 arla-1 tikkurila-1 urochpenn fmmattsson-1 angelholm-2

Enemmän kuin työkalu

Tiedämme, että maailmanluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen tarvitaan enemmän kuin yksi hyvä työkalu. Siksi loimme tuotteen, joka sisältää työkalun lisäksi kaiken tarvittavan onnistumisen takaamiseksi!

 

 

Tietoa meistä

Haluamme vastata asiakkaidemme yhä suurempiin avoimuuden ja saavutettavuuden odotuksiin. Missiomme on tehdä asiakaspalvelusta organisaatiosi sydän tehokkaan palvelun, onnellisempien asiakkaiden ja kasvaneen liiketoimintatiedon avulla.

Lue lisää meistä
Palvelu ja asiantuntijuus

Tuotteemme on tarjontamme ydin, mutta todella hyvän ja arvoa luovan asiakaspalvelun toimittaminen vaatii useamman kuin yhden hyvän tuotteen. Meiltä saat neuvoja kanavien valinnassa, tuen Kundon käyttöönotossa alusta loppuun sekä tuote- ja asiakaspalvelukoulutusta.

Lue lisää palvelustamme
Näin Kundo toimii

Kundon avulla voit helposti hallita kaikkia digitaalisia asiakaspalvelukanaviasi yhdessä paikassa. Tässä on esimerkki siitä, miltä Kundo näyttää sekä asiakaspalvelun että asiakkaan käyttäessä sitä.

Lue lisää tuotteestamme