Integraatiot ja kumppanuudet

Kundoa on helppo käyttää yhdessä muiden älykkäiden työkalujen kanssa! Esittelemme tässä muutamia suosituimpia integraatioitamme ja kumppanuuksiamme muiden toimittajien kanssa, sillä nämä voivat kiinnostaa sinua. 

Integraatiot

Brilliant

Asiakkaiden palvelukokemuksen mittaaminen ja seuranta on keskeistä sekä asiakaspalvelun että koko organisaation kehittämisessä. Siksi integroimme Brilliantin Navigator-työkalun.

 
 

Quicksearch

Asiakkaiden palvelukokemuksen mittaaminen ja seuranta on keskeistä sekä asiakaspalvelun että koko organisaation kehittämisessä. Siksi integroimme Quicksearch-työkalun.

Emarsys

Integraation ansiosta asiakkaamme saavat koottuja asiakastietoja Kundolta sekä Emarsysilta Kundon sisällä kokonaiskuvan saamiseksi aiemmista kontakteista asiakkaan kanssa. Tällä tavalla on helpompi antaa tehokkaasti oikeita vastauksia saatuihin tiketteihin.

 
 

Artvise

Kun integroit Artvisen Kundoon, tiketti voidaan luoda automaattisesti Artvisessa sen tullessa Kundoon. Lisäksi on mahdollista tehdä asetus, joka luo diaarinumeron aina tiketin tullessa Kundoon.

Microsoft 365

Jos sinulla on Microsoft 365, voit käyttää omaa sähköpostipalvelintasi saapuvan ja lähtevän postin käsittelyyn Kundossa Microsoftin Graph API -integraation kautta.

 
 

Slack

Integroimalla Kundon Slackin kanssa, pidät helposti kaikki asianosaiset ajan tasalla joita tiketti koskee. Tämä mahdollistaa paremman läpinäkyvyyden ja helpottaa yhteistyötä.

Phonero

Phonero-integrointi helpottaa puheluiden kirjaamista entisestään avaamalla puhelulokin ja tallentamalla puhelinnumerot automaattisesti puhelimeen vastattaessa.

 
 

Single Sign On vastaan Azure AD ja ADFS

Linkitä käyttöoikeudet ja sisäänkirjautuminen Kundoon Microsoftin kahdella suositulla kirjautumisjärjestelmällä, Azure AD:lla ja ADFS:llä. Oma IT-osastosi voi ohjata Kundoon pääsyä samalla tavalla kuin muitakin järjestelmiäsi, eikä sinun tarvitse käsitellä käyttäjiä useissa eri paikoissa. Näin on myös helppo luoda esimerkiksi foorumi tai tietopankki vain työntekijöidesi käyttöön!

Kundo Forumin ja Knowledgen API

Halusitpa sitten rakentaa foorumin tai tietopankin verkkosivustollesi tai näyttää niiden tulokset omassa hakutoiminnossasi, niin voit hyödyntää tähän tehokasta ohjelmointirajapintaamme.

 
 

Mukautetut integraatiot

Tarvitsetko integraation sisäisiin järjestelmiin vai integraation toisen kumppanin, esimerkiksi Salesforcen, Microsoftin, Lime CRM:n tai vastaavan järjestelmiin? Toteutamme tarvitsemasi räätälöidyt integraatiot. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja!

kumppanuudet

Tele Coaching

Asiakaspalvelussa onnistuminen edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistä ja sen ymmärtämistä, miten asiakas kokee kohtaamisemme ja miten se häneen vaikuttaa. Tele Coaching auttaa sinua kehittämään näitä osa-alueita! Tämän kumppanuuden ansiosta Kundo tarjoaa sinulle asiakkaana ilmaisia ​​kursseja, mutta myös erittäin suositeltavaa kumppania, joka voi kehittää kursseja tai valmennusta paikan päällä omien tarpeittenne mukaan.