Näin Kundo toimii

Kundon avulla voit helposti hallita kaikkia digitaalisia asiakaspalvelukanaviasi yhdessä paikassa. Tässä on esimerkki siitä, miltä Kundo näyttää sekä asiakaspalvelun että asiakkaan käyttäessä sitä.

Alexandralla on kysymys vasta ostamastaan teltasta. Hän siirtyy yrityksen verkkosivulle, mistä hän löytää useita eri tapoja ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Hän päättää lähettää sähköpostia asiakaspalveluun. Hän lähettää kysymyksensä ja jää odottamaan vastausta.

Telttayritys käyttää Knowledge-moduulia auttaakseen asiakkaitaan löytämään vastauksia kysymyksiinsä ja ottamaan yritykseen yhteyttä parhaalla mahdollisella tavalla.

 
 

Asiakaspalvelija Mari aloittaa työpäivänsä ja kirjautuu Kundoon. Hallintapaneelissa hän näkee useita uusia ongelmia, jotka on luotu sen jälkeen, kun hän oli viimeksi kirjautuneena sisään. Hän näkee muun muassa Alexandran lähettämän sähköpostin, johon ei ole vielä vastattu.

Asiakaspalvelija näkee, että tapauksia on saapunut sekä sähköpostitse että Facebook Messengeristä ja yrityksen Facebook-sivulta.

Asiakaspalvelija avaa asiakkaan sähköpostin ja lukee kysymyksen.

Kundon muokkaustyökalussa voit delegoida tapauksen työtoverille tai merkitä sen myöhempää käsittelyä varten.

 
 

Kun Mari on kirjoittanut vastauksensa, hän lähettää sähköpostia Alexandralle. Sitten hän luokittelee sähköpostin kysymyksen aiheen perusteella. Tässä tapauksessa kysymys koski vaurioitunutta pakkausta, minkä vuoksi hän merkitsee tapauksen tietyllä tunnisteella.

Alexandra saa vastauksen kysymykseensä ja on tyytyväinen.

Kundo näyttää koko asiakaspalvelun ja asiakkaan välisen keskustelun.

Mari jatkaa työpäiväänsä käymällä läpi vastaanotettujen kysymysten luetteloa. Hän näkee, että hänen kollegansa hoitavat jo joitakin niistä.

Kundon yleiskatsausnäkymässä näytetään selkeästi, mitkä tapaukset on käsitelty ja mitkä on määritetty työntekijälle.

 
 

Samaan näkymään aukeaa myös keskusteluikkuna. Asiakas on kysynyt kysymyksen yrityksen verkkosivuilla olevan chatin kautta.

Kun asiakaspalvelija haluaa olla yrityksen chatissa paikalla, uudet keskustelut näkyvät suoraan Kundossa.

Asiakaspalvelupäällikkö Zola käy Kundossa ja tarkastelee saapuvien tapausten tilastoja. Hän näkee, että viime aikoina on saatu monia tapauksia koskien vaurioituneita pakkauksia.

Kundon tilastot kertovat muun muassa sen, mikä osuus saapuvista tapauksista liittyy tiettyyn aiheeseen.

 
 

Kun Zola suodattaa tapauksia tunnisteella Vaurioituneet pakkaukset, hän näkee kasvun olleen huomattavaa sen jälkeen, kun yritys muutti pakkausrutiinejaan. Zola tekee Kundon tuottamasta oivalluksen perusteella parannusehdotuksen johdolle.

Kundossa näkee helposti, miten tapausten määrä tietyillä alueilla on muuttunut ajan myötä.

Haluatko tietää lisää Kundosta?

Enemmän kuin työkalu

Tiedämme, että maailmanluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen tarvitaan enemmän kuin yksi hyvä työkalu. Siksi loimme tuotteen, joka sisältää työkalun lisäksi kaiken tarvittavan onnistumisen takaamiseksi!

 

 

Tietoa meistä

Haluamme vastata asiakkaidemme yhä suurempiin avoimuuden ja saavutettavuuden odotuksiin. Missiomme on tehdä asiakaspalvelusta organisaatiosi sydän tehokkaan palvelun, onnellisempien asiakkaiden ja kasvaneen liiketoimintatiedon avulla.

Lue lisää meistä
Palvelu ja asiantuntijuus

Tuotteemme on tarjontamme ydin, mutta todella hyvän ja arvoa luovan asiakaspalvelun toimittaminen vaatii useamman kuin yhden hyvän tuotteen. Meiltä saat neuvoja kanavien valinnassa, tuen Kundon käyttöönotossa alusta loppuun sekä tuote- ja asiakaspalvelukoulutusta.

Lue lisää palvelustamme
Näin Kundo toimii

Kundon avulla voit helposti hallita kaikkia digitaalisia asiakaspalvelukanaviasi yhdessä paikassa. Tässä on esimerkki siitä, miltä Kundo näyttää sekä asiakaspalvelun että asiakkaan käyttäessä sitä.

Lue lisää tuotteestamme