1

Kundolla palvelet asiakkaitasi paremmin

2023-04-14 Gustav Tranback
 
 

Haluatko saada asiakaspalvelunne kuntoon? Onko teillä vaikeuksia käsitellä suuria määriä saapuvia kysymyksiä? Odottavatko asiakkaanne teidän olevan tavoitettavissa ympäri vuorokauden? Jos vastaus on kyllä johonkin näistä kysymyksistä, ratkaisu voi olla erityisesti asiakaspalvelua varten suunniteltu alusta. Katso webinaari, jossa Johannes Somerkoski esittelee Kundon ja kertoo, miten alustamme voi auttaa sinua ja asiakaspalvelutiimiäsi.

Me Kundolla tiedämme, kuinka tärkeä todella hyvä asiakaspalvelu on. Siksi kehitämme alustaa, joka auttaa asiakaspalvelutiimiä käsittelemään eri kanavista tulevia tikettejä tehokkaasti ja sujuvasti. Olemme myös ammattilaisia itsepalvelussa, eli ratkaisuissa, joilla autatte asiakkaitanne löytämään itse vastaukset kysymyksiinsä.

Kundon ensimmäisessä suomenkielisessä webinaarissa Johannes kertoo teille tuotteen sisällöstä ja siitä, miten erilaiset älykkäät toiminnot voivat auttaa teitä arjessanne. Hän esittelee myös useita esimerkkejä siitä, miten muut organisaatiot ovat tehostaneet ja parantaneet asiakaspalveluaan Kundon avulla.

 
 
 
2023-04-14 Gustav Tranback