Kaikki mitä tarvitset asiakaspalvelussa onnistumiseen

Tuote on luonnollisesti liiketoimintamme ydin. Tiedämme kuitenkin, että tehokas asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat vaativat enemmän kuin vain hyvän tuotteen. Siksi olemme kehittäneet tarjontaamme, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset asiakaspalvelussa menestymiseen.

Tuki käyttöönoton yhteydessä

Opastamme teidät käyttöönoton ja määritysten läpi, jotta pääsette mahdollisimman nopeasti alkuun Kundon kanssa. Alustalta löydät useita koulutusvideoita, jotta sinä ja tiimisi opitte helposti kaikki toiminnot ja voitte työskennellä tehokkaasti ja sujuvasti heti alusta alkaen.

 
 

Henkilökohtainen Success Manager

Jotta sinä ja tiimisi saisitte Kundosta mahdollisimman suuren hyödyn, henkilökohtainen palvelu on tärkeä osa tarjoustamme. Meillä saat oman yhteyshenkilön, Success Managerin, joka auttaa teitä asettamaan tavoitteet ja avainluvut sekä seuraamaan niitä säännöllisesti. Jos sinä tai joku tiimistäsi tarvitsee apua, voitte kääntyä suoraan Success Managerinne puoleen.

Opastus ja inspiraatio

Tiedämme, että on vaikea pysyä mukana kaikessa, mitä asiakaspalvelussa tapahtuu. Siksi teemme kovasti töitä auttaaksemme teitä tutustumaan kiinnostaviin uutuuksiin, trendeihin ja inspiraatioihin!

Täältä löydät alan suosituimmat raporttimme ja tietomme.

Täällä voit tutustua asiakastapauksiimme, joissa kerrotaan esimerkkejä onnistuneesta asiakaspalvelusta.

 

Oletko valmis aloittamaan Kundon käytön?

Varaa esittely