Hallitse puheluita suoraan Kundossa

Puhelin on yhä suosituin asiakaspalvelukanava, kuten viimeisin selvityksemmekin osoittaa. Tästä syystä olemme luoneet palvelun jonka kautta voitte nopeasti ja helposti käsitellä puheluita suoraan Kundossa.

  • Vaivaton käyttöönotto: puhelujen kirjaaminen ja merkitseminen Kundossa on helppoa ja nopeaa.
  • Älykkäät yhteistyö-, seuranta- ja tapauksenhallintatoiminnot.
  • Selkeät tilastot saapuvista puheluista.

Hallitse suosituinta asiakaspalvelukanavaa

Puhelin on vuodesta toiseen suosituin asiakaspalvelukanava. Nyt voit hallinnoida puheluita suoraan Kundon työkalun kautta.

 
 

Älykkäitä yhteistyö- ja seurantatoimintoja

Hyödynnä kaikkia Kundossa saatavilla olevia älykkäitä yhteistyö- ja seurantaominaisuuksia. Näiden avulla yksikään asiakaspalvelutapaus tai tapauksen seuranta jää hoitamatta.

Kaikki asiakaspalvelukanavat yhdessä paikassa

Kundo on nyt entistäkin monipuolisempi! Kundon järjestelmän avulla käsittelet saapuvat puhelusi tuttuun tapaan siellä missä muutkin asiakaspalvelutoimintosi.

 
 

Kehittyneet tilastot antavat sinulle tarkkoja tietoja asiakkaistasi

Kundon tilastojen avulla saat kokonaiskuvan kaikista saapuvista puheluistasi. Saat selkeän kuvan asiakkaidesi mieltä askarruttavista asioista ja voit verrata eri asiakaspalvelukanaviasi toisiinsa.

Enemmän kuin työkalu

Tiedämme, että maailmanluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen tarvitaan enemmän kuin yksi hyvä työkalu. Siksi loimme tuotteen, joka sisältää työkalun lisäksi kaiken tarvittavan onnistumisen takaamiseksi!

 

 

Tietoa meistä

Haluamme vastata asiakkaidemme yhä suurempiin avoimuuden ja saavutettavuuden odotuksiin. Missiomme on tehdä asiakaspalvelusta organisaatiosi sydän tehokkaan palvelun, onnellisempien asiakkaiden ja kasvaneen liiketoimintatiedon avulla.

Lue lisää meistä
Palvelu ja asiantuntijuus

Tuotteemme on tarjontamme ydin, mutta todella hyvän ja arvoa luovan asiakaspalvelun toimittaminen vaatii useamman kuin yhden hyvän tuotteen. Meiltä saat neuvoja kanavien valinnassa, tuen Kundon käyttöönotossa alusta loppuun sekä tuote- ja asiakaspalvelukoulutusta.

Lue lisää palvelustamme
Näin Kundo toimii

Kundon avulla voit helposti hallita kaikkia digitaalisia asiakaspalvelukanaviasi yhdessä paikassa. Tässä on esimerkki siitä, miltä Kundo näyttää sekä asiakaspalvelun että asiakkaan käyttäessä sitä.

Lue lisää tuotteestamme