Kerää kysymyksesi ja vastauksesi tietämyskantaan

Kundon sisäisen tietopankin kautta voit helposti ja sujuvasti julkaista oppaita, tietoja, artikkeleita ja ohjeita. Auta työntekijöitänne löytämään vastauksia kysymyksiinsä nopeammin omasta tietopankista.

  • Jäsennellyt ja haettavat usein kysytyt kysymykset
  • Päivitetty ja laadultaan taattu sisältö
  • Helppo pääsy widgetin kautta

Jäsennelty ja haettavissa oleva tietämyskanta

Oppaat julkaistaan yhdessä tai useammassa luokassa tietämyskannassa ja ovat helposti haettavissa tehokkaan hakutoiminnon avulla. Voit luoda synonyymejä ja vaihtoehtoisia avainsanoja itse helpottaaksesi usein kysytyissä kysymyksissä vierailemista.

 
 

Älykäs widget Kundon koontinäytöllä

Koontinäytön tyylikkään widgetin avulla työntekijänne pääsevät helposti teidän sisäiseen tietopankkiin.

Päivitetty ja laadultaan taattu sisältö

Nimeä usein kysyttyjä kysymyksiä varten sisällönhallinnoijat, jotka saavat ilmoituksia, kun on aika tarkistaa ja päivittää tietämyskannan sisältö.

 
Älykäs asettelu ja rakenne sekä mukautettu ulkoasu

Tietämyskannassa on helposti navigoitavissa niin vierailijoille kuin työntekijöille. Voit tietysti mukauttaa ulkoasun sinulle sopivaksi.

Oivalluksia ja jatkuvia parannuksia

Voit helposti nähdä, mitä tietämyskantasi oppaita on paranneltava asiakaspalautteen perusteella. Voit myös ottaa käyttöön ulkoisia tilastollisia työkaluja, kuten Google Analyticsin.

Pilvipalvelu, joka ei vaadi kehittämistä

Kundo on pilvipalvelu. Tämä tarkoittaa, että Kundo hoitaa kaikki päivitykset ja kehitystyöt, jotta voit keskittyä tietämyskannan sisältöön.

Enemmän kuin työkalu

Tiedämme, että maailmanluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen tarvitaan enemmän kuin yksi hyvä työkalu. Siksi loimme tuotteen, joka sisältää työkalun lisäksi kaiken tarvittavan onnistumisen takaamiseksi!

 

 

Tietoa meistä

Haluamme vastata asiakkaidemme yhä suurempiin avoimuuden ja saavutettavuuden odotuksiin. Missiomme on tehdä asiakaspalvelusta organisaatiosi sydän tehokkaan palvelun, onnellisempien asiakkaiden ja kasvaneen liiketoimintatiedon avulla.

Lue lisää meistä
Palvelu ja asiantuntijuus

Tuotteemme on tarjontamme ydin, mutta todella hyvän ja arvoa luovan asiakaspalvelun toimittaminen vaatii useamman kuin yhden hyvän tuotteen. Meiltä saat neuvoja kanavien valinnassa, tuen Kundon käyttöönotossa alusta loppuun sekä tuote- ja asiakaspalvelukoulutusta.

Lue lisää palvelustamme
Näin Kundo toimii

Kundon avulla voit helposti hallita kaikkia digitaalisia asiakaspalvelukanaviasi yhdessä paikassa. Tässä on esimerkki siitä, miltä Kundo näyttää sekä asiakaspalvelun että asiakkaan käyttäessä sitä.

Lue lisää tuotteestamme