Kokeile älykästä ja yksinkertaista asiakaskeskustelua verkkosivustollasi

Chat-toiminnon avulla olet helpommin saatavilla ja voit auttaa asiakkaitasi ja vierailijoitasi henkilökohtaisella tavalla. Asiakkaiden kanssa keskusteleminen on todistettu tapa lisätä asiakastyytyväisyyttä.

  • Helppo käyttöönotto
  • Älykkäät ominaisuudet
  • Turvallinen BankID-tunnistautuminen
Chat

Tyylikäs, reagoiva ja käyttäjäystävällinen chat asiakkaille. Chat-toiminto, joka on helppokäyttöinen sinulle ja asiakkaillesi. Asiakkaidesi on helppo ottaa sinuun yhteyttä verkkosivustosi chatin avulla.

chat-toiminto

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen chat-toiminto

Keskustelemalla asiakkaiden kanssa tarjoat henkilökohtaisen läsnäolon verkkosivustollasi, jossa asiakkaat ja kävijät odottavat sinua. Chat-työkalun avulla palvelu, saatavuus ja asiakastyytyväisyys kasvavat.

Henkilökohtaista palvelua

Henkilökohtaista palvelua asiakkaille suunnatussa chatissa

Nopeampi kuin posti, helpompi kuin puhelin. Asiakkaille suunnattu chat auttaa sinua ratkaisemaan kävijöiden ongelmat välittömästi. Chat-toiminnolla yhdistät kävijät suoraan asiakaspalvelijoihin, jotta asiakkaasi välttävät pitkiä odotusaikoja.

Auta asiakkaitasi nopeammin

Auta asiakkaitasi nopeammin verkkosivullasi chatin avulla

Tehosta asiakaspalvelua chatissa menettämättä kohtaamista henkilökohtaisella tasolla ja ilman chatbotille muutoin tarvittavia monimutkaisia tekoälyjärjestelmiä.

Chat Assistantin

Tehosta vuoropuhelua Chat Assistantin avulla

Aloita jo tänään