Kokeile älykästä ja yksinkertaista asiakaskeskustelua verkkosivustollasi

Chat-toiminnon avulla olet helpommin saatavilla ja voit auttaa asiakkaitasi ja vierailijoitasi henkilökohtaisella tavalla. Asiakkaiden kanssa keskusteleminen on todistettu tapa lisätä asiakastyytyväisyyttä.

  • Helppo käyttöönotto
  • Älykkäät ominaisuudet
  • Turvallinen BankID-tunnistautuminen
Chat

Tyylikäs, reagoiva ja käyttäjäystävällinen chat asiakkaille. Chat-toiminto, joka on helppokäyttöinen sinulle ja asiakkaillesi. Asiakkaidesi on helppo ottaa sinuun yhteyttä verkkosivustosi chatin avulla.

chat-toiminto

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen chat-toiminto

Keskustelemalla asiakkaiden kanssa tarjoat henkilökohtaisen läsnäolon verkkosivustollasi, jossa asiakkaat ja kävijät odottavat sinua. Chat-työkalun avulla palvelu, saatavuus ja asiakastyytyväisyys kasvavat.

Henkilökohtaista palvelua

Henkilökohtaista palvelua asiakkaille suunnatussa chatissa

Nopeampi kuin posti, helpompi kuin puhelin. Asiakkaille suunnattu chat auttaa sinua ratkaisemaan kävijöiden ongelmat välittömästi. Chat-toiminnolla yhdistät kävijät suoraan asiakaspalvelijoihin, jotta asiakkaasi välttävät pitkiä odotusaikoja.

Auta asiakkaitasi nopeammin

Auta asiakkaitasi nopeammin verkkosivullasi chatin avulla

Nyt voit tarjota tunnistautumista BankID:llä suoraan, kun keskustelet asiakkaidesi ja vierailijoiden kanssa. Helppoa ja turvallista milloin tahansa!
bankid

Keskustele turvallisesti BankID:n avulla

Tehosta asiakaspalvelua chatissa menettämättä kohtaamista henkilökohtaisella tasolla ja ilman chatbotille muutoin tarvittavia monimutkaisia tekoälyjärjestelmiä.

Chat Assistantin

Tehosta vuoropuhelua Chat Assistantin avulla

Aloita jo tänään