Auta asiakkaitasi löytämään vastauksia nopeasti Kundon itsepalvelun avulla

Auta asiakkaitasi löytämään vastauksia itse! Kundon itsepalvelulla varmistat, että asiakkaasi saavat nopeasti vastauksia kysymyksiinsä – silloinkin kun sinä ja kollegasi ette ole käytettävissä.

  • Tarjoa vastauksia nopeasti ympäri vuorokauden
  • Vähennä toistuvien kysymyksien määrää
  • Hyödynnä tilastoja ja arvokkaita oivalluksia
Self-service

Itsepalvelun avulla pystyt tarjoamaan toimivaa asiakaspalvelua ympäri vuorokauden. Kerää useimmin kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta asiakkaasi löytävät vastauksia nopeasti.

 
self-service

Tarjoa vastauksia nopeasti ympäri vuorokauden

Kun asiakkaasi löytävät vastauksia kysymyksiinsä itse, sinun ei tarvitse käyttää aikaa vastataksesi samoihin kysymyksiin kerta toisensa jälkeen. Tämä vähentää saapuvien tikettien määrää, ja pystyt hyödyntämään aikasi muiden asioiden hoitamiseen.

Vähennä toistuvien kysymyksien määrää

Vähennä toistuvien kysymyksien määrää

 

Kuinka voimme auttaa?

Help center
Help Center

Auta asiakkaitasi löytämään helpommin vastauksia itse. Help Centerin avulla voit luoda nettisivuille helpon polun asiakaspalveluun ja haettavan UKK:n usein kysytyistä kysymyksistä sekä kaikista toivotuista kontaktiväylöistä.

Lue lisää
Asiakasfoorumi
Asiakasfoorumi

Kundon uniikilla foorumilla, saat kotisivuillesi dynaamisen UKK:n, jota on helppo päivittää asiakkaiden kysymysten mukaan. Näin ollen UKK-sivu on aina ajan tasalla ja relevantti teidän vierailijoille.

Lue lisää

Aloita jo tänään