Ympärivuorokautista asiakaspalvelua keskustelufoorumilla

Vähennä asiakaspalveluun liittyvien kysymysten määrää omalla asiakasfoorumillasi! Kundon forumin avulla tarjoat asiakaspalvelua ympäri vuorokauden. Yleisimmät kysymykset on kerätty tukifoorumiin, kaikki yhdessä paikassa.

  • Asiakaspalvelua saatavilla ympäri vuorokauden
  • Sisältö jatkuvasti ajan tasalla
  • Vähentää toistuvien kyselyiden määrää

Itsepalvelu ympäri vuorokauden asiakasfoorumillasi

Foorumi on vierailijoiden käytettävissä ympäri vuorokauden ja helposti mobiililaitteella, tabletilla ja tietokoneella. Oman kysymysfoorumin avulla varmistat, että asiakkaasi ja vierailijasi löytävät aina vastauksia kysymyksiinsä.

 
 

Asiakasfoorumit käyttäjien luomalla sisällöllä

Foorumi päivittyy helposti, kun uusia kysymyksiä kysytään, ja siksi se on aina ajantasainen ja merkityksellinen kävijöille. Tukifoorumistasi tulee elävä UKK-tietopankki, joka on jatkuvasti täynnä uusia kysymyksiä ja vastauksia.

Tukifoorumi henkilökohtaisella asiakaspalvelulla

Luo kattava henkilökohtaisen läsnäolon tunne ilman, että se vie enemmän aikaa! Tutustu asiakkaisiisi palautteen, kiitosten ja parannusehdotusten avulla. Asiakasfoorumin avulla saat valmiiden kysymysten ja vastausten tehokkuuden tinkimättä henkilökohtaisesta palvelustasi.

 
Kysymysfoorumi joka vähentää toistuvia kysymyksiä

Kysymysfoorumi vähentää toistuvia kysymyksiä nopeasti asettamalla yhteiset vastaukset ja tiedot useampien ihmisten saataville.

Seuranta- ja tilastotyökalut

Kundon työkaluista saat selkeitä tilastoja, joiden avulla voit seurata tapausten määrää, usein kysyttyjä kysymyksiä ja parannusmahdollisuuksia.

Pilvipalvelu, joka ei vaadi kehitystä

Kundon tarjoama forum on pilvipalvelu, jota päivitämme itse. Päivittämisen sijaan voit keskittyä tarjoamaan maailmanluokan palvelua.

Enemmän kuin työkalu

Tiedämme, että maailmanluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen tarvitaan enemmän kuin yksi hyvä työkalu. Siksi loimme tuotteen, joka sisältää työkalun lisäksi kaiken tarvittavan onnistumisen takaamiseksi!

 

 

Tietoa meistä

Haluamme vastata asiakkaidemme yhä suurempiin avoimuuden ja saavutettavuuden odotuksiin. Missiomme on tehdä asiakaspalvelusta organisaatiosi sydän tehokkaan palvelun, onnellisempien asiakkaiden ja kasvaneen liiketoimintatiedon avulla.

Lue lisää meistä
Palvelu ja asiantuntijuus

Tuotteemme on tarjontamme ydin, mutta todella hyvän ja arvoa luovan asiakaspalvelun toimittaminen vaatii useamman kuin yhden hyvän tuotteen. Meiltä saat neuvoja kanavien valinnassa, tuen Kundon käyttöönotossa alusta loppuun sekä tuote- ja asiakaspalvelukoulutusta.

Lue lisää palvelustamme
Näin Kundo toimii

Kundon avulla voit helposti hallita kaikkia digitaalisia asiakaspalvelukanaviasi yhdessä paikassa. Tässä on esimerkki siitä, miltä Kundo näyttää sekä asiakaspalvelun että asiakkaan käyttäessä sitä.

Lue lisää tuotteestamme