Kundosta

 

Meistä

Kundo tarjoaa modernin digitaalisen asiakaspalvelutyökalun. Pilvipalvelumme auttaa sinua tarjoamaan parempaa ja tehokkaampaa vuoropuhelua asiakkaille.

Vuodesta 2010 alkaen tavoitteenamme on ollut tarjota työkalu, joka antaa organisaatiollesi paremman mahdollisuuden tuottaa menestyksekkäästi tuottaa asiakaspalvelua digitaalisissa kanavissa. Haluamme vastata asiakkaidemme yhä suurempiin avoimuuden ja saavutettavuuden odotuksiin. Missiomme on tehdä asiakaspalvelusta organisaatiosi sydän tehokkaan palvelun, onnellisempien asiakkaiden ja kasvaneen liiketoimintatiedon avulla. Pidämme asiakaspalvelua investointina markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen, emme välttämättömänä kuluna.

Rasmus_Kjellman_small

 

"Samalla kun kasvamme, haluamme myös vahvistaa sitä, mikä tekee meistä ainutlaatuisia ja mikä saa asiakkaamme arvostamaan meitä niin paljon. Kehitämme jatkossakin yrityskulttuuriamme ja elää oppiemme mukaan, asiakaspalvelu organisaatiomme ytimessä. Läheisen yhteistyön jatkaminen ja tiivis vuoropuhelu asiakkaiden kanssa on itsestäänselvyys ja keskeinen osa jatkuvan kasvun strategiaamme."

- Rasmus Kjellman, vpj, Kundo.

 
Henkilökohtaista palvelua

Kundossa sinulle nimetään Success Manager, joka auttaa sinua onnistumaan! Voit valita Kundon kattavasta palvelutarjonnasta ja osallistua muun muassa aloituskokouksiin, lähikoulutuksiin ja säännöllisiin seurantoihin sekä saada henkilökohtaista palvelua.

Asiakaspalvelun asiantuntijat

Me Kundossa viemme asiakaspalvelua maailmalle, koska olemme oppineet alojensa parhailta – asiakkailtamme! Kehitämme jatkuvasti yhdessä uusia toimintoja ja työkaluja, jotka parantavat tulevaisuuden asiakaspalvelua.

Lisää Kundosta

Asiakkaamme ovat pääasiassa pohjoismaisia yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä. Palvelumme ovat saatavilla yhdeksällä kielellä ja useat kansainväliset yritykset käyttävät niitä. Kundo on perustettu vuonna 2010 ja meillä on nykyään yli 40 työntekijää.

Toimipisteet Tukholmassa ja Oslossa sekä asiakkaita kaikkialla Euroopassa

Tällä hetkellä meillä on toimistot sekä Tukholmassa että Oslossa. Meillä on asiakkaita kaikkialla Pohjois-Euroopassa ja myyntimme on kohdennettu Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen.

Perustajien ja ammattimaisten sijoittajien omistuksessa

Vuoteen 2018 asti Kundo oli yrityksen perustajien omistuksessa. Vuonna 2018 Cloud Capital sijoitti Kundoon ja vuonna 2020 Standout Capital liittyi sijoittajana.

Noin 50 työntekijää ja 370 asiakasta

Nykyään Kundossa on noin 50 työntekijää, jotka työskentelevät yhtiön kahdessa toimistossa, ja asiakkaiden määrä on kasvanut vuosien varrella lähes 400:ään!

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean tuotteen juuri sinun yrityksellesi.

 
 

Haluatko olla yksi meistä?

Auta meitä tekemään asiakaspalvelusta jokaisen organisaation sydän!

Kundo, yhteiskunta ja ilmasto

Me Kundossa uskomme, että kaikilla yrityksillä on vastuu tehdä kaikkensa paremman yhteiskunnan ja paremman maailman luomiseksi. Lue lisää siitä, miten toimimme paremman ja tasa-arvoisemman työpaikan puolesta ja miten pyrimme pienentämään hiilijalanjälkeämme.