Yksinkertaista sähköpostien käsittelyä Kundon avulla

Kundon sähköpostinhallintajärjestelmän avulla voit helposti työskennellä yhdessä samassa GDPR-suojatussa Saapuneet-kansiossa. Hallitset kaikkia saapuvia sähköposteja ja pystyt käsittelemään helpommin useita tapauksia sekä varmistamaan, että mitään ei jää huomaamatta.

  • Kerää kaikki sähköpostisi yhteen paikkaan
  • Varmista, ettei mikään sähköposti jää vastaamatta
  • Käytä valmiita vastauksia nopeampaan palautteeseen
Yksinkertaista sähköpostien käsittelyä

Hallitse sähköpostejasi keräämällä kaikki postilaatikkosi ja sähköpostisi sähköpostinhallintajärjestelmään. Koko tiimi saa yleiskuvan kaikista saapuvista sähköposteista ja niistä, joihin on vastattu. Kundon sähköpostijärjestelmä noudattaa tietysti GDPR:n edellyttämiä sääntöjä.

Kerää sähköpostinhallinta yhteen paikkaan

Kerää sähköpostinhallinta yhteen paikkaan

Kundon sähköpostijärjestelmän kautta kullekin tapaukselle on annettu numero, jotta voit helposti käsitellä kaikkia saapuvia kysymyksiä ilman, että mitään jää huomaamatta. Kaikki työntekijät näkevät helposti, mihin sähköposteihin ei ole vastattu, ja he voivat jäsennellyllä tavalla selviytyä kaikista tapauksista ilman, että mitään jää hoitamatta. Kundon sähköpostinhallintajärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja vaatii hyvin lyhyen käyttöönottoprosessin.

käyttäjäystävällisen sähköpostien hallinnan

Älykkäämpää työskentelyä käyttäjäystävällisen sähköpostien hallinnan avulla

Kundon sähköpostinhallintajärjestelmässä näet kuka työskentelee minkäkin tapauksen parissa ja kuka on vastuussa vastaamisesta. Tällä tavoin yksittäiset työntekijät ottavat helposti sähköpostikeskustelujen omistajuuden. Tapaukset on myös mahdollista osoittaa suoraan parhaiten sopivalle työntekijälle siten, että jokainen tapaus päätyy oikealle henkilölle.

Selkeästi jaetut vastuut keskusteluissa

Selkeästi jaetut vastuut keskusteluissa

Aloita jo tänään